• Utilitzar la millor mesura...

  La nostra Àrea de Salut Mental està destinada a oferir un servei a tots aquells que necessiten una atenció personal. Per aconseguir el millor resultat en les nostres tasques, tenim en compte tots els ingredients que formen part del nostre dia a dia.Altres propostes a l'àrea Laboral i de Infància i família Llegir més
 • Gaudir amb el que fem.

  El més important és gaudir d'un bon entorn familiar. A Infància i Família dediquem tots els recursos possibles per a què això sigui un fet. Per a nosaltres gaudir amb la pròpia feina, garanteix el poder assolir tots els objectius.Altres propostes a l'àrea Laboral i de Salut Mental Llegir més
 • Sembrar per recollir.

  Al CFP t’oferim la millor ajuda amb la teva formació i feina. A la nostra Àrea Laboral hi trobaràs diverses opcions formatives i ajudes i recursos d'inserció laboral, per tal que el teu treball doni el seu fruit.Altres propostes a l'àrea de Salut Mental i de Infància i família Llegir més
 • Habitatge
 • Serveis de Rehabilitació Comunitària

Servei de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar

suport autonomia

Servei de Suport que contribueix al desenvolupament de l’autonomia de la persona en les activitats de la vida diària, tant en el marc de la seva llar, com en el seu entorn comunitari. Potencia el procés de rehabilitació i facilita la inserció de l’usuari a la comunitat. Adreçat a persones amb malaltia mental que requereixen d’un determinat suport per poder ser autònomes, possibilitant la continuïtat de viure de forma autònoma a  la seva llar en condicions òptimes, alhora que mantenir el seu entorn social.

 

Llars concertades amb el Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. Les sol·licituds d'ingrés es realitzen a través del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

Les sol·licituds d'ingrés es realitzen a través del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya
Persona responsable: Begoña Gallardo

 

Contacte:
c/ Sant Antoni 86, 1º planta, porta 7. 08301 Mataró.
Tel. 93 755 36 03 / 93 755 36 06

 iso

 

 

Àrea de treball

 • Departament de formació i intermediació laboral
 • Departament comercial
ico treball amb suportPrograma SIOAS
Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental.
ico inserjovePrograma INSERjov@
Itineraris de millora d’ocupabilitat de joves en situació de desavantatge social.Oferim canals d’inserció laboral a joves de 16 a 25 anys en risc d’exclusió social.
ico serralleriaCursos de Formació Ocupacional
Cursos subvencionats pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Servei d'Ocupació de Catalunya i Fons Social Europeu.
ico rmiPrograma Integral de Garantia Juvenil 
Projecte adreçat a joves en situació d'atur, menors de 30 anys i que estiguin inscrits al SOC i al Fitxer de Garantia Juvenil.
  LLegir més

El CFP compta amb una àrea de treball dedicada a la realització de feines adreçades a industrials i particulars.
Oferim els serveis propis de cada especialitat.
ico netejaNeteja industrial i domèstica
Neteja professional adaptada a les necessitats d’empreses i comerços, així com a domicilis, particulars i comunitats de veïns.
ico repartimentRepartiment i distribució de publicitat
Amb més de 25 anys d’experiència treballant al servei d’entitats públiques i privades.
ico viver Viver Sant Miquel de Mata
Feines que realitzem:
#Estassada manual i/o mecànica de vegetació herbàcia i canyís......
   LLegir més

spacer

# El CFP és una associació declarada
Entitat d’Utilitat Pública des d'octubre 1983.
Núm. 3765 del registre nacional d'associacions.#


placa

CFP es agència de col·locació  Nº0900000007 autoritzada pel
Servei d'Ocupació de Catalunya

logo soc petit